JURY 2020
SCRIPTMEET MANUSTÄVLING

Michelle Rutgersson har gått två år på manusutbildningen, Story Academy, samt tre år på Örebro Universitets filmprogram. Hon har en förkärlek för thrillers, men uppskattar att skriva inom alla genrer.

Emma Olofsson är en manusförfattare från Norrland som studerat flera olika typer av författande. Hon är i nuläget anställd på ett projekt för The Popcorn Pirates Productions & P. Hon gillar att skriva i alla genrer men speciellt action och komedi.

Alexander Nikodinoski är en färdigutbildad manusförfattare efter att ha spenderat tre år på Story Academy. Inställningen till skrivandets konst är att i bajs växer det bäst och att envishet är allt. Akilleshälen är thrillers/sci-fi, men viktigast av allt, en dramatisk berättelse oavsett genre.

Cajsa Isaksson har studerat både teater, film och manus. Bland annat på Story Academy på Gotland. Nu har hon flyttat hem till de norrländska skogarna igen och är redo att bli en del av, och utveckla filmbranschen där.

Hanna Larsson är manusförfattare och dramaturg; utbildad vid Story Academy, kortmanusförfattare för Snicks Stories och manusförfattare för The Popcorn Pirates Productions & P. Hon gillar stories som låter en följa med på en emotionell berg-och-dalbana, fylld av äventyr, spänning, humor och såklart… en massa kärlek.

Evelina Saulo är manusförfattare och producent, utbildad vid Högskolan Dalarna och Vancouver Film School. Absolut viktigast, i alla manus, är inklusivitet och representation. Evelina tror stenhårt på att alla förtjänar att se sig själv representerade på TV och i Film.