ScriptMeet

Coverage

Vad är coverage?

Manuscoverage är när en person läser ett manus och sedan ger skriftlig feedback på projektet. Som med allt annat finns det olika nivåer av feedback, men när det gäller coverage vill man oftast ta det lite djupare och analysera dem viktigaste delarna; koncept, tema, struktur i storyn, karaktärer, scener, dialog och format på manuset. 

Coveragepaket

FREE SAMPLE │LOGLINE

Skicka in en mening eller ett kort stycke om din story till oss utan kostnad så analyserar vi och ger tips och feedback på hur det kan förbättras. Vi återkommer med feedbacken så snabbt som möjligt.

Texten får max vara 100 ord.


logline@scriptmeet.com


Hur det går till

När vi tagit emot din beställning får du två mejl; första mejlet inkluderar din orderbekräftelse, och det andra mejlet har en PDF-fil där vidare instruktioner och mejladressen dit du ska skicka ditt manus finns. Notera att leverans av coverage kan ta upp till 2 veckor. Coveragerapporten levereras till dig via den mejladress du använt när du skickat ditt projekt till oss.

Vem är det som läser och analyserar mitt projekt?

Det är ju jag! Manusförfattaren Emilia Markhill, grundaren till ScriptMeet och arrangör till alla tävlingar och event! 


Under min manusutbildning på Story Academy har jag fått lära mig av Hollywoods bästa manusgurus, och även fått mina egna projekt kritiserade av både klasskamrater och andra manustalanger. Jag har skrivit två egna långfilmsmanus, flertalet kortfilmer och två webbserier. Utöver det tar jag även uppdrag från Forage Literary där jag läser och recenserar böcker för att se om de kan adapteras till film eller serie.


Med den kunskapen och erfarenheten i ryggen vill jag stötta och hjälpa alla som vill utvecklas som manusförfattare. Jag vill inget annat än att allt ska bli så bra som möjligt. Om du utvecklas i rätt riktning utvecklas jag i rätt riktning. Tillsammans kan vi skapa filmmagi!

Vid frågor & funderingar

Kontakta mig via vår mejladress, så återkommer jag så snabbt jag kan! 


coverage@scriptmeet.com