Vad vi gör

ScriptMeet är ett nätverk där manusförfattare, storytellers, filmarbetare och produktionsbolag kan träffas både digitalt och fysiskt genom olika event och möten. 


Medan ScriptMeet är ett nätverk är det också en smidig service för produktionsbolag, där vi hjälper dem att läsa och gå genom manus för att hitta den mest passande manusförfattaren för deras specifika projekt. 

Hur vi gör det

Nya talanger

Vi på ScriptMeet söker ständigt efter nya talanger som är redo att ta sig an filmbranschen och få sin röst hörd. Detta gör vi genom olika event och tävlingar.


Kontakter

Genom ett brett nätverk har vi möjlighet att sätta olika parter i kontakt med varandra för nya framtida samarbeten. 


Databas

Målet är att vi ska ha en stor databas som växer för varje dag med manusförfattare som skriver i olika genrer och format. Detta kommer förenkla sökandet efter passande manusförfattare för specifika projekt.

Berättandet har alltid varit en central del i mitt liv, oavsett om det gäller att lyssna på andras berättelser eller skapa mina egna.


Efter gymnasiet hoppade jag direkt på en manusförfattarutbilning för kommersiell film & TV, vilket är en av de bästa valen jag gjort i mitt liv. 


Men efter utbildningens slut kändes det som att det fattades något, ett forum, en gemenskap bland andra manusförfattare och filmindustrin. 


Detta är det som fick mig att skapa ScriptMeet - ett fysiskt och digitalt nätverk för manusförfattare och andra filmarbetare.Emilia Markhill


VD, ScriptMeet

"Jag brinner för att nya talanger ska få en chans att komma in i filmindustrin vilket i sin tur hjälper filmbranschen att bredda sitt utbud."

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera